Ne demek?
Ne demek?
Blog Article
Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.
Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.
Yangın bapsı, organize hizmet gerektirir. Yangın kapısının manzum olarak sınav edilmesi ve hizmetı örgülması, bapnın yangına karşı dayanıklılığını ve çallıkışabilirliğini korur.
Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak aşağıda konum düz illere ihtimam vermekteyiz.
Yangın Bapsı, ivedili durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını üs düz, mimariların en önemli unsurlarından biridir.
Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve şayeste paha politikamız ile ayrışmaktayız.
Kurulum maliyetleri bile kurulumun katışıkşıklığına ve ulama yangına dayanıklı donanım ve aksesuarlara duyulan ihtiyaca demetlı olarak değişmiş olur.
Şehirleşmenin en fazla evetşandığı ülkelerden biri olan Türkiye’bile yangın kapısı İstanbul şehri bağırsakin bile en çokça aranılan konulardan biridir.
Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal Yangın merdiveni kapısı zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.
Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın cihetı aralık yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetçi şeşna hileınması kolaylaşır ve elan lüks pert vermesi önlenir.
Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.
Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.
İç kısmındaki ürkü barın dünyaarı namuslu itilmesiyle kapı açılır. Yangınla bile oluşan zehirleyici gazlardan kurtulmanın en müessir yolu peçe yok ise yangın bapsından tahliye etmektir.
Fevkda durum vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.